LOADING

Type to search

Μνήμα νίκης έστειλε ο Χρίστος Δήμας για τις Ευρωεκλογές από το Νομό Ξάνθης

Επικαιρότητα Πολιτική

Μνήμα νίκης έστειλε ο Χρίστος Δήμας για τις Ευρωεκλογές από το Νομό Ξάνθης

Share

Καλησπέρα από την #Ξάνθη!🇬🇷

📍Με τον Βουλευτή Έβρου Τάσο Δημοσχάκη και την Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Νίκη Δανδόλου, επισκεφτήκαμε σήμερα περιοχές του νομού Ξάνθης.

✅ Συζητήσαμε με τους πολίτες, με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και με επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής για το Κυβερνητικό έργο, για το διακύβευμα των επερχόμενων Ευρωεκλογών και για ζητήματα της καθημερινότητας.

🥬🍋🍅 Περπατήσαμε στη πόλη της Ξάνθης αλλά και στο παζάρι Σελέρου στο Δήμο Αβδήρων, όπου συζητήσαμε με πολίτες, εμπόρους, μικροπωλητές, αγρότες και παραγωγούς για τα ζητήματα που τους απασχολούν, για τις τιμές, τα προϊόντα, την ακρίβεια, αλλά και για την νέα πραγματικότητα που έχει φέρει η κλιματική κρίση.

☝️Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ επίσης τον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης, «Οικία Μάνου Χατζιδάκι». Είναι η οικία που γεννήθηκε κι έζησε τα πρώτα χρόνια του ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης. Ένας εξαιρετικός χώρος, επισκέψιμος, όπου η Τέχνη, η Σκέψη και η Δημιουργία συνυπάρχουν. Αξίζει πραγματικά να τον επισκεφτείτε.

🤝 Λίγο αργότερα ξεναγήθηκα στις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων της περιοχής, οι οποίες έχουν αναπτύξει σπουδαία εξωστρεφή δυναμική και συζήτησα με τους ιδιοκτήτες, αλλά και με τους εργαζόμενους για την εξέλιξη τους, αλλά και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

1️⃣ Την εταιρεία NovaMed. Μια πρότυπη, καινοτόμα μονάδα κλινικών κοσμητικής ιατρικής που συνδυάζει την ιατρική γνώση με τεχνολογία αιχμής.

2️⃣ Τη Maxicolor που εξειδικεύεται στη παραγωγή και εμπορία χρωμάτων στην Ξάνθη.

3️⃣ Την PASTRY LAND που δραστηριοποιείται στο εμπόριο προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης.

✍️ Κατα τη διάρκεια της επίσκεψης μου, συναντήθηκα και με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με τον Δήμαρχο Στράτο Κοντό, την Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα και με δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, συζητήσαμε για την αναπτυξιακή δυναμική της ευρύτερης περιοχής, για τα έργα υποδομής που υλοποιούνται, αλλά και για την επιχειρηματική δραστηριότητα σε διάφορους κλάδους (τουρισμός, πρωτογενής τομέας κ.α) και για τις δράσεις Πολιτισμού.

🚓 Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, συζητήσαμε για το ζήτημα της Ασφαλείας, που αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τους ευχαρίστησα για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

📨 Λίγο πριν αναχωρήσω, με τα κομματικά στελέχη και μέλη της ΔΕΕΠ Ξάνθης συζητήσαμε για το διακύβευμα των ευρωεκλογών και στείλαμε μήνυμα νίκης για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. 🇪🇺

🙏 Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και τα μέλη της δεεπ για την εξαιρετική φιλοξενία και για την πολύ παραγωγική συζήτηση που είχαμε σήμερα με όλους τους φορείς.