ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 20ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Share

Η σπουδαία παράσταση  “ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΛΑ ” της θεατρικής ομάδας “Υφοποιοί” απο το Κομπότι Αρτας, η οποία επρόκειτο να ανέβει σήμερα στο πλαίσιο του 20ου ΦΕΘ από το ΚΘΒΡ ακυρώνεται λόγω σοβαρού θέματος υγείας ενός από τα μέλης της.
Ωστόσο, για να μην υπάρξει κενό στην ροή όσοι θελήσουν μπορούν να παρακολουθήσουν την ίδια ώρα, δηλαδή στις 9.00 το βράδυ -εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας- μία επαγγελματικού επιπέδου παράσταση.
Πρόκειται για το μονόπρακτο του θεατρικού συγγραφέα Γιώργου Α. Χριστοδούλου “Η ΚΟΥΝΙΑ” με την σπουδαία Όλγα Πρωτονοταρίου. Μια παράσταση η οποία παίζεται επί δυο χρόνια στην  Αθήνα και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.   Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
“Μια ηλικιωμένη γυναίκα προσπαθεί να αφηγηθεί τη ζωή της. Οι αναμνήσεις της την καταδιώκουν, ενώ τρεις επίμονες λέξεις, ο «Γλάρος», ο «Αητός» και το «Αηδόνι» την καθορίζουν τραγικά, ώσπου στο φινάλε του έργου τη βλέπουμε να κάνει τη πιο υπέροχη έκρηξη στη ζωή της και να ανατρέπει τα πάντα. Το έργο αυτό αποκαλύπτει με ανατριχιαστική ακρίβεια έναν αλλιώτικο κόσμο, που κανείς μας παρ’ ολ΄αυτά δεν θα ήθελε να φτάσει ως εκεί. Ένας ύμνος στον χρόνο, στον άνθρωπο και στην πραγματικότητα που τελικά είναι αήττητη…”.