Πεζοπορική εξόρμηση από τον Ορειβατικό σύλλογο Κορίνθου

Share

🗓ΚΥΡΙΑΚΗ 22-09-2024
📣ΛΥΧΝΑΡΙ ΚΑΤΑΚΑΛΙΟΥ – ΦΡΑΓΚΟΛΙΜΑΝΟ
🔸️ Ο Σύλλογος μας διοργανώνει πεζοπορική εξόρμηση την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 από την παραλία Λυχνάρι Κατακαλίου έως το Φραγκολίμανο.
Η πορεία μας ακολουθώντας τις δαντελωτές ακρογιαλιές του Σαρωνικού, με το πευκοδάσος σε όλη την διαδρομή στα δεξιά μας, ανεβαίνει σε αρχαία κτίσματα, δεξαμενές ομβρίων υδάτων, φρυκτωρίες και υπεραιωνόβιες ελιές, κάνοντας την διαδρομή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Τελειώνοντας την πορεία μας στο πανέμορφο Φραγκολίμανο θα υπάρχει η δυνατότητα μπάνιου, εάν ο καιρός το επιτρέπει.
📣Πληροφορίες για την διαδρομή:
Ω.Π 4- 5, Βαθμός δυσκολίας Α
Απόσταση 9 χλμ. περίπου, Υψομετρική διαφορά 350-400 μ.περίπου
🔸️Αναχώρηση στις 07:45 από τα Περιβολάκια Κορίνθου.
Δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς:
Παναγιώτη Νικολόπουλο, τηλ. 694 563 5573 και
Γιάννη Δρίτσα, τηλ. 694 555 4416
Και στο τηλέφωνο του συλλόγου 27410 29970, Τετάρτη και Παρασκευή από ώρα 19.00 έως 21.00
🔸️Κόστος συμμετοχής 15 €
• Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά , σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και, στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Για τα άτομα έως 30 ετών η εγγραφή είναι δωρεάν, και η συνδρομή για το πρώτο έτος.
• Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.
.•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια , κάλτσες, μπατόν, γάντια, ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό προσώπου, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό τουλάχιστον 2 λίτρα, μαγιό, και πετσέτα θαλάσσης για όσους επιθυμούν να💦 κολυμπήσουν.